Oddílové Vánoce 21.prosince- 22.prosince

Jako každý rok pořádáme oddílové Vánoce. Nazdobíme si stromeček, ochutnáme cukroví od všem maminek (i tatínků, pokud pekli), uvaříme si společnou předštědrovečerní večeři, podíváme se na pohádky a další den ráno, půjdeme do lesa nazdobit stromeček zvířátkům a udělat i jim hezké Vánoce.

Sraz: 21.prosince, v 16:00 v klubovně
Návrat: 22.prosince, v 13.00 v klubovně
Cena: 70 kč
Na sebe: modré tričko, modré kalhoty, šátek, bonbónek, pevné boty a oblečení dle počasí
S sebou: karimatka, spacák, přezůvky, hygiena, spodní prádlo, věci na spaní, KPZ, plavba, zápisník s tužkou, pláštěnka, ešus (staří víčko), nůž a vidličku, láhev s pitím, hrníček, baterku nebo čelovku, vázačku, oblečení do klubovny, teplé oblečení na ven (všichni rukavice a čepici), cukroví (pokud cukroví nepečete, dejte dítěti nějaké ovoce).
Dárek v hodnotě do 50 kč, bez jmenovky! (Prosím dohlédněte na kluky, pokud budou dárek balit sami. Dále prosím po předešlých zkušenostech, nebalte dárky používané a zničené, kluky to potom velice mrzí, když dostanou takový dárek – děkuji!!!)
V sobotu ráno půjdeme zdobit stromeček pro zvířátka, proto prosím, aby měli kluci nějaké suché rohlíky, ovoce, zeleninu a podobně nachystané pro zvířátka. Pokud možno, tak navléknuté na nitce, aby bylo možné ozdobit stromeček. Děkuji.
Nahlášení ne/účasti do 20.prosince, 20:00 na tel. 732 820 660.
Garant: Myška, tel. 732 820 660